Menü
logo
Minden, ami egyedi bútor

Egyedi bútorok készítésének folyamata

 

 

Hogyan készülnek egyedi bútoraink? Hogyan zajlik az egyedi bútorok készítésének folyamata a kért bútorokkal kapcsolatos elképzelések megvitatásától kezdve az anyagok kiválasztásán át a kész bútorok beszereléséig?

 

Egyedi bútor készíttetése – Kivel?

Ön bútort szeretne, olyant, amelyet a kereskedelemben nem tud venni. Ezért kedves ismerősét vagy rokonát megkérdezi, hogy mostanában nem-e készíttetett bútort megbízható és szakmailag felkészült szakemberrel. A válasz egyértelmű. Vagy csak egyszerűen leül a számítógép elé, hogy onnan próbáljon a hatalmas kínálatból választani. A választás itt is kézenfekvő. Tehát a kapcsolat létrejött Ön és közöttünk.

 

Hogyan képzeli el Ön az adott bútort?

A továbbiakban elmondja az elképzeléseit. Amennyiben ezek határozottak és kiforrottak, úgy a tennivaló leegyszerűsödik. Kapunk egy elképzelést mondjuk valamilyen rajzos formában. Ennek alapján készítünk egy árajánlatot. Önnek ez megtetszik.

 

Bútortervezés opcionálisan belsőépítész segítségével

Amennyiben az elképzelés nem kiforrott, akkor segítünk, tanácsot adunk, akár a helyszínen, akár az íróasztal előtt. Ha egy nagyobb volumenű belsőépítészeti dologról van szó, melynél már a falak színétől a szőnyegen át akár a teljes enteriőrt érintő projekt elé néz, akkor az általunk javasolt belsőépítész tervezőkkel célszerű felvenni a kapcsolatot.

»További információ belsőépítész partnereinkről

 

Hogyan válik véglegessé a kért bútor terve?

Eljön hozzánk és a rengeteg anyagból kiválasztja a legszebbet. (Amennyiben erre nincs módja, mi a helyszínre visszük a mintakollekcióinkat és katalógusainkat.) Ezek után kimegyünk Önnel, és megtekintjük a helyszínt. Szükség esetén egy-két tanács során esetleg valamicskét módosítunk. Véglegesítjük a tervet, és elkezdődik a gyártás. A bútorokról látványtervet készítünk, amelyet kiegészítünk egy alaprajzi tervvel és műszaki leírással. Ezeket minden esetben elküldjük jóváhagyásra, hogy a készülő bútor kapcsán minden félreértést elkerüljünk.

»További információ a bútorok lehetséges anyagairól

 

A bútor elnyeri végső formáját műhelyünkben

3-8 hét múlva, (attól függően, hogy mit kér és miből és mekkorát) jelentkezünk, hogy elkészültünk és szállítanánk a bútort beépítés céljából.

 

Bútor beépítése, a beépített gépek beszerelése

A legyártott egyedi bútorok és a kért gépek beépítése a bútor méretétől és összetettségétől függően 1-3 napot vesz igénybe. Ezek után átadjuk a bútort az Ön nagy megelégedésére és örömteli használatára.