Menü
logo
Minden, ami egyedi bútor

Egyedi beépített szekrény otthonába

 

Kiváló minőségben, határidőre.

 

Egyedi beépített szekrény

 

Cégünk már több mint egy évtizede foglalkozik beépített szekrény készítésével és beszerelésével. Ez idő alatt számos elégedett ügyfelet gyűjtöttünk össze, akik a mai napig boldogan használják az otthonukban lévő szekrényeket. Az elkészült termékek mindegyikéről elmondható, hogy remek minőségűek és tartósak, így évekkel később is kiváló állapotban maradnak.

 

Minden egyedi beépített szekrény az Ön igényeire specializálva

 

Többé nem kell egy meglévő kínálatból válogatnia, hiszen itt olyan bútort kap, amilyet megálmodott. A megrendelt terméket profi szakemberek tervezik meg és gyártják le, emellett a beszerelésre sem lesz gondja. Mielőtt belevágnánk a munkába, előzetes látványterven is bemutatjuk Önnek a bútort, így nem érhetik kellemetlen meglepetések.

Ügyfeleink ezért szerzik be tőlünk bútoraikat:

  • Teljes körű kiszolgálás – A helyszíni felmérés és tervezés mellett szakmai tanácsokat is adunk, hogy a legjobb döntést hozhassa.
  • Egyedi elképzelések – Az Ön igényeinek leginkább megfelelő formában készül el a bútor, így a végeredmény olyan lesz, ahogy azt megálmodta.
  • Minden határidőre elkészül – Nem kell késlekedés miatt tartania, a megrendelt beépített szekrény az előzetesen megbeszélt határidőre kerül beszerelésre.
  • Kiemelkedő referenciák – Nem csak magánrendelőknek, de olyan nagy cégeknek is teljesítettünk megbízásokat, mint az Erste és a Mercedes.
  • Kiváló minőség – Minden egyes bútor a legjobb alapanyagokból készül, bebiztosítva ezzel a tartósságot és a hosszú távú megbízhatóságot.
  • Új beépített szekrény helyett inkább a meglévőt szeretné felújítani?

Amennyiben Ön teljesen elégedett a jelenlegi bútorával, de úgy érzi, ráférne némi szépítés, akkor is jó helyen jár.  Igény esetén szakembereink felújítják a szekrényeket, így azok ismét olyanok lesznek, mint újkorukban. A beépített szekrény felújításával jelentős összegeket spórolhat, amit fordíthat a ház többi részére vagy a családjára.

Már csak egy lépésre van attól, hogy gyönyörű szekrények díszítsék otthonát.


Kérjen tőlünk ajánlatot most!

 

Garzonlakás berendezése beépített bútorokkal
Panorámakép a garzonlakás beépített szekrényfaláról
Modern beépített bútor tetőtérben
Beépített szekrény és ülőpad-tároló egység