Menü
logo
Minden, ami egyedi bútor

Gyönyörű fürdőszoba bútor, igényeire szabva

 

 

A vendégek is elismerősen fognak csettinteni.

 

fürdőszoba bútor

 

A nappalihoz vagy a hálószobához hasonlóan a fürdőben szintén sok időt tölt el otthon az ember, éppen ezért nagyon fontos, hogy ott is állandóan jól érezze magát. Ebben rengeteget segíthet az olyan fürdőszoba bútor, amely nem csak minőségi, de emellett esztétikus is. Az igényességet sugározó, szép bútorok az egész család hangulatát javítják, a házba érkező vendégek pedig dicsérő szavakkal fogják illetni a látottakat.

 

Hogyan lehet az Öné az igényeire szabott fürdőszoba bútor?

 

Már meg is tette az első lépést azzal, hogy ellátogatott oldalunkra. Az elsősorban egyedi elképzelések megvalósítására szakosodott cégünk már több mint másfél évtizede foglalkozik különféle bútorok gyártásával, tervezésével és beszerelésével. Több esztendős munkatapasztalatunknak köszönhetően a legspeciálisabb igényeket is képesek vagyunk teljesíteni. A helyszínen meghallgatjuk elképzeléseit, majd ennek fényében látványtervet készítünk a termékről, így még a gyártás előtt szemügyre veheti azt.

 

Ügyfeleink ezért választanak minket:

 

  • 100% elégedettség – A megrendelt termékeket minden esetben késlekedés nélkül, határidőre készítjük el.
  • Önre nem hárul munka – Miután a fürdőszoba bútor elkészült és leszállításra került, be is szereljük, így erre sem kell időt áldoznia.
  • Megbízható végeredmény – A tervezéskor és gyártáskor mindvégig figyelembe vesszük, hogy az elkészült termék hosszú éveket át maradéktalanul kiszolgálja a megrendelőt.
  • Számtalan referencia – Indulásunk óta nem csupán magánszemélyek, de számos nagy megrendelő megbízásait is gond nélkül teljesítettük.
  • Testreszabott termékek – Minden egyes megbízásnál igazodunk a megrendelő egyedi igényeihez, így a végeredmény pontosan olyan, ahogy azt Ön elképzeli.
  • Nagy referenciák – Többek között Mercedes szalonoknak is készítettünk már egyedi bútorokat.

 

Szeretné, ha az Ön otthonába is minél előbb megérkezne a megálmodott fürdőszobabútor?

Kérjen ajánlatot most!

 

 

Praktikus egyedi fürdőszobabútor
Előtérben a mosdó, háttérben a tárolószekrény
Fürdőszobabútor szögletes szaniterekkel
Fürdőszobai pult szögletes mosdókagylókkal
Fürdőszobai tárolópult mosdókagylóval egybeépítve
Modern fürdőszobai tároló elem