Menü
logo
Minden, ami egyedi bútor

Bútortervezés

 

 

Cégünk nem csupán bútorgyártással foglalkozik, hanem vállalja egyedi bútorok tervezését, helyszíni felmérések alapján. Az egyedi igények szerint kialakított konyhabútorok, tolóajtós beépített szekrények, fürdőszobai bútorok vagy iroda bútorok látványterveit számítógépes programok segítségével készítjük el. Komplex belsőépítészeti tervezés igénye esetén pedig belsőépítész partnereink állnak rendelkezésre:

 

Máthé Zsolt — New Age Interior Kft.

Máté Zsolt belsőépítész

A házunk, vagy a környezet, ahol dolgozunk, akárcsak a ruhánk vagy kisugárzásunk, elárul bennünket. Mutasd a házad és megmondom, ki vagy! A lakása, élettere alapján mindenkiről van elképzelésünk, hiszen házunk — szerencsés esetben — tükrözi gondolkodásunkat, ízlésünket is. A ház, amelyet lakója saját gesztusa szerint alakít ki, nem más mint személyiségünk önkifejezése.

Így én a tervezés során igyekszem megtalálni azt a megfelelő egyensúlyt, ami a megrendelő által támasztott igényszint és ízlésvilág, valamint a tervezői szabadság között húzódik.

 


Kiss Szabolcs — kissdesign

A kissdesign belsőépítészeti tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. Céljuk a korszerű, funkcionális, egyedi belsőépítészeti megoldások megvalósítása kiváló minőségben. Munkájukhoz igényesség, szakértelem, több mint 15 év tapasztalat és számos referencia társul. Bútorok tervezése és megvalósítása a legkülönbözőbb anyagokból ugyancsak tevékenységük fontos része. A Kiss Szabolcs által tervezett magyar gyártású, hajlított üveg fürdőkád és fürdőszoba kollekcióval Prizma márkanéven több hazai és nemzetközi vásáron is bemutatkozott.

 

  • Telefon: +36 30 962 5143
  • Email: kissdesignt-online.hu
  • Web: http://www.kiss-design.hu, http://www.prizmastudio.com

Sipaki Annamária

  • Telefon: +36-30-327-8454

Rudinszky Bernadett


Hujber-Nagy Aletta

Hujber-Nagy Aletta többek között építész, színdinamikai szakmérnök valamint belsőépítész és környezettervező művész mesterdiplomával rendelkezik. Férjével és munkatársaikkal a hna design studio csapatát erősíti. A stúdió vezető tervezőjeként elsősorban belsőépítészként tevékenykedik. A cég munkái sok stíluson átívelnek, mert nem a divatirányzatokat követik, hanem személyre szabottan terveznek. Aletta és cége a munkája során elsősorban a praktikumot, környezettudatosságot, egyediséget és harmóniát tartja szem előtt.