Menü
logo
Minden, ami egyedi bútor

Lebegő éjjeliszekrények

 

mybettershelf logo

 

2017 óta a mybettershelf számára gyártunk lebegő éjjeliszekrényeket. Ezek minőségi felületkezelést kapnak selyem, vagy magas fényű kivitelben, tetszőlegesen választott színekben. A fa részekhez pedig minden esetben kézzel válogatott, tömör fát használunk fel, olajozott felület kiképzéssel. Nincs két ugyanolyan polc, minden fiók előlap egyedi.

 

Mitől lebegő?

A szokásos polctartó konzolokkal ellentétben ezeknél a bútordaraboknál egy rejtett, kívülről nem látható rögzítési módszert alkalmazunk, melynek neve “french cleat”. A fiókos polc így válik lebegő éjjeliszekrénnyé.

 

Miben más?

A modern, minimalista külső mellett a lebegő polcoknak számos praktikus előnyük is van, mint például a kis helyfoglalás. A padlón helyet szabadít fel, megszűnnek a nehezen elérhető részek takarításkor és az egész hálószoba egy légiesebb, tisztább atmoszférát kap. Ez az előny elsősorban kis terekben érvényesül, de mivel szinte bármilyen méretben gyárthatók, gyakran használják nappalikban, előszobákban is tárolásra.

Emellett kisebbek, mint a klasszikus éjjeliszekrények, így olcsóbban is kivitelezhetők és szállíthatók. Egyszerű, letisztult formáink használata miatt az egyedi méretezés minden esetben opció.

 

Elérhetőségek:

webshop: www.mybettershelf.com

facebook: www.facebook.com/mybettershelf

instagram: www.instagram.com/mybettershelf

meska bolt: www.meska.hu/Shop/index/24256

 

Kerekített design, rejtett fiók nyitással
Tömör tölgy, minimalista design
Geometrikus előlap, selyemfényű festés
Mintázatos juhar, "live edge" tömör fából
Amerikai dió előlapos éjjeliszekrény kábel kivágással
Természetes szélű tömör tölgy előlap
"Live edge" amerikai dió előlap
Szálra húzott réz előlap
Egyszerű skandináv design, selyemfényű fehér felület
Kerekített "retro" fiók
Minimalista, kerekített tömör tölgy fiókos polc
Újrahasznosított, régi fenyő előlap